Alla inlägg under november 2007

Av mly - 26 november 2007 17:58

Alltså de är vissa grejer i världen jag inte kan förstå. En grej är hur kan Britney spears få adoptera`?? Speciellt från Kina som är ett av dom mest nogranna länder av alla. Hon har förlorat vårdnaden av sina 2 biologiska barn?? HAllåå, vart tar världen vägen?? Ska man bara för att man är kändis och kan betala hur mtk som helst få adoptera vilket barn som helst?


Tänk på barnen för gudsskull och inte bara på perngan!


Detta gör mig frustrerad och irriterad!!!!

se länk:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1330725.ab

Av mly - 26 november 2007 17:07

haha ne men typ : ) Hämtade ju upp Veronica idag och vi började shoppande på sko punkten, där vi köpte varsina skor. Dom var helt ok... Sen åkte vi till Birsta city... var ganska hungriga, satte oss på wayens och åt en kyckling o fetaost sallad, mums.. sen fikade vi muffins! Man fick ganska mycket kaffe åxå, de tycker ja inte om, för om ja ska dricka kaffe måste ja ha typ 1 liter mjölk i nu för tiden.. så ja hällde ut i ett glas och det gick ju si så där :)


Men det var mycket god mat i alla fall:)


Fortsatte sedan shoppingen, ja inhandlade en ny belysning till Chanels rum, hennes stjärna har pajat så ja köpte en ny till henne, ska sätta upp den nu så kommer den lysa fint ikväll. Ja insakffade mig även en ny BH... mkt söt:)

Och sen gick vi in på din sko, där hade dom ju super fina skor, precis sånna som ja igentligen velat haft och som ja nästan köpte på sko punkten. Så ja köpte ett par där och lämnade sedan igen dom på sko punkten, vinter skor behöver man inte lika många exemplar av som sommarskor=)


I och med att ja flyttat upp hit till kylan har man ju lagt på sig lite vinterpäls vilket gör att jeansen ja hade innan ja flyttade hit inte passar så bra, så från att ha haft ca 15 par jeans har ja nu typ 2 jeans som sitter ok! Så var tvungen att köpa ett par idag, hittade ett par skit snygga diesel på JC, tack Veronica för att du hade en 20% kupong.. annars hade de blivit dyrt:)


Sen gick veronica och jobbade och jag åkte och handlade på willys, lite små kraffs som vi behöver till salladen ikväll. Linus har slutat nu hoppas han kommer hem snart, och kom ihåg att handla julpapper till mayas jul klapp ja handlade idag :)


Nu ska jag mannekänga för mig själv med nya kläderna :) hihi..


see yyyaa

Av mly - 26 november 2007 10:42

Idag har det hänt mkt saker. Hon som Linus köpte vårt hus av skulle komma över idag på morron, de hade nog både Linnus och jag glömt, hon skulle låmna en sak till Linus. Så strax efter 07.00 så plingar de på dörren- Linus står i dsuchen och jag sover. Så linus gapar öppnar dörren, men va sjutton, så ska man hitta nåt att ta på sig, slängde på mig mjukisbyxor och råkar ta på mig ett linne ut och in =) haha


men men.. ja trodde ja aldrig skulle kunna somnat om, men ja lyckades efter ett tag.. och vakna just!!
sitter och snick snackar med Veronica på msn, vi ska till Birsta idag. JAg måste kika in i dom nya affärerna där och jag ska även köpa julklapp åt Maya! :)


shopping shopping vänar wiiee )

Av mly - 25 november 2007 18:36

tjo flöjt!

När ja kom in innanför dörren idag efter jobbet låg det en jätte fin julpynts ljusboll.. Vet ej hur ja ska förklara.. en Glasboll, med små ljuslampor innanför, lyser så fint i köksfönsret! Tack Gunilla : )


Chanel och jag har duschat, men hon nöjer sig inte med mig hemma bara, utan hon mjaauuar och går från fönster till fönster och kikar efter pappsen, men hon borde komma hem snart...


Vet je vad vi ska äta idag, söndag typiskt dag man inte orkar laga mat på.. köper väl nåt. Vore gott med Sallad från coffe House.. vet ej dock hur länge dom har öppet på söndagar...Hmmz....


imårn är ja ledig, ska kika i nya butiker i birsta tänkte jag... :))

Av mly - 25 november 2007 10:13

Så här kommer bilden me de jag köpte i fredags när jag oc Marina var iväg på julkväll. Som var super mysigt!


Köpte annat åxå men, ja har fått synpunkter på att man vill se en bild på denna :) SÅ här är den! (Chanel älskar att leka med kulorna på) =D


Av mly - 25 november 2007 09:46

super gott på Jops igår, åt räkcoctail med avokado och sen åt ja pasta med oxfile och svampsås,..... mmm gott ! =) Jätte trevligt var det..


vi hyrde även en film som vi trodde skulle vara bra, Hata Göteborg hette den.. Vilken sopig film.... asså världen B film!!! Jag gick o la mig.....


Nu så sitter ja här o softar lite, Linus ska strax åka till jobbet och jag börjar jobbba 1 tim senare än han.... så ja har lite tid på mig... skönt...


Nästa vecka är en super skön vecka för mig.... Då ska ja kika in dem nya affärerna i Birsta. I nya djur affären kanske dom har kattgodis åt chanel hoppas! Hon gillar inte de vanliga, hon är lite exklkusiv av sig : )


Nu ska ja krama o pussa hjärtat när han ska åka...hejjjjs

Av mly - 24 november 2007 17:48

Ännu en arbestdag, tiden går rätt fort ändå. Har slagit in paket idag, alltså inte till kunderna utan till vårt julpynt:) Jätte skoj!!


Kom nyligen hem från jobbet. Chanel är världens gossiaste just nu..Hon är uppe i en hela tiden och gnider sig mot en o kurrar i mängder.Hon gnider sig till och med mot tangentbordet när ja skreiver nu och inte ägnar all uppmärksamhet till hon : ) Söööt


Ikväll ska vi äta på Jops.. Sååå gott!1 undra vad man ska äta för gott då? Hmm.. Linus kommer hem om ett tag nu ska jag hihtta nå kläder å fixa mig!!


ha en trevlig kväll..

Av mly - 24 november 2007 09:41

Ja skulle enligt ansvining bara smörja kortison salavan tills igår... men alltså ja mår så bra med den, blir inte torr alls.. kan ja använda den helgen u tills ja köpt en annan salva? Ja smörjer mej me den idag med... får vi se då!


Nu ska ja till jobbet straxt.... bara ta på mig lite mascara först...

Ikväll ska vi til Jops och äta med micke o marina o maya , lasseo, gunilla, moa o amdam... skoj=)

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards