Alla inlägg den 8 februari 2008

Av mly - 8 februari 2008 20:27

Det är inge kul att han är sjuk. Man får ju gö allt själv. Äta själv, titta på tv själv osv...  Bli frisk!


Ja har just duschat nu ska ja göra lite mat. Hmm.. Ja hoppas han är bättre imårn så vi kan ut o äta, såg ju framemot de så mycket!

Av mly - 8 februari 2008 13:47

Känns som när man bodde ensam, nu sitter ja och äter makaroner med ketchup :) typ sånt man lagade när man bodde själv, i brist på fantasi!


Linus sover än, han har sovit länge nu. Det är bra. Hör väl till.

Ska väcka han innan ja åker till jobbet och kolla om han vill ha nå och dricka, lite te kanske...


Skönt med fredag. Synd bara att Linus inte mår bra. Chanel är söt, hon var jätte orolig i natt när han mådde dåligt. Nu ligger hon och vaktar honom. Hon har inte rört sig sen i natt, ligger precis vid honom i sänge. Hon tycker väldigt mycket om sin pappa.... Liksom ja :)


jag är grymt sugen på semla, kanske har sagt det tidgare men då säger ja det igen. Men ska om vi kanske kan äta det imårn eller nåt. Trist och gå handla de sen fika själv.


Nu ska ja springa ner i källaren och kika om tvätten är torr i tumlaren.


CIAO

Av mly - 8 februari 2008 11:31

Åkte till ICA och handlade lite, blåbärssoppa till hjärtat och vindruvor till mih och annans och vanilj yoghurt. Även att drickaback kostade 10 kr, billigt. Köpte det åxå!


Yoghurten var jätte god... Skulle ge Linus lite blåbärssoppa när ja kom hem, men han sov! Skönt för han, han har ju inte sovit nåt i natt..


Jätte fint väder idag. Nu skulle ja viljat haft en IPOD och gått ut och gått i fina vädret.. Hmm, men ha ju ingen=( Kanske man ska köpa när dom släpper den där rosa eller röda 8GB på alla hjärtans dag, den verkar fin :)

Av mly - 8 februari 2008 10:51

Jaha då var Linus hemma. Men har inte knappt hunnit pussa och krama på han. När han kom innanför dörren sa han att han måde illa. Han tog av sig kläderna och sprang in på toa och spydde massa.. La sig i sängen och skakade och sprang och spydde sedan hela natten=/ Iusch, stackarn... Han kan inte ens dricka vatten, så han får ju vätskebrist...


Ja får för mig att ja åxå mår dåligt nu bara för att liksom...Men ja ska ju jobba 16-20 idag så ja måste må bra..


Får se hur de blir imårn me att äta på Stek Huset.....Idag verkar de inte som de blir nåt, men man vet ju aldrig! Keep in touch angående de..


Nu ska ja tvätta och serva älskllingen med sånt han vill ha, värma vetekudden osv. Ska åka å köpa blåbärssoppa åxå..

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards