Alla inlägg under oktober 2007

Av mly - 3 oktober 2007 02:17

Kvällen blev inte riktigt som ja trott... Linus ringde strax efter 00.10, trodde att han ville bli hämtad men han sa att han skulle på efterfest.... Kul han som börjar 08.00 imårn.... Men men, han kom hem å hämtade lite öl, ja bytte om och fökde med. Festen var hos Micke o Marina... var många nya ansikten där, men de verkar vara helt ok folk.... kom hem ganska nyligen, linus slocknade direkt i sängen men ja kan inte sova=(


ja är dels irriterad på en grej... Linus o ja har ju 2 parkeringar på vår gård(har ju 2 bilar) men en av våra hyresgäster lånar EN pakering av oss denna vecka, jo men d ekunde väl vara ok tyckte vi. Dock är de gratis parkering på gatan? så afttar igenligen inte varför man inte kan stå där?? Mm iafal, idag när ja kom hem från jobbet står en annan bil parkerad på vår andra pakering så nu har vi ingen..??! ja menar vart ska vi stå då? alla andra är upptagna? De är väl inte meningen att vi som har 2 parkeringar ska få stå på agtan??? Blir så sur på sånt...... Står den kvar imårn ska ja knacka dörr o fårga vems den är....


vad ska man göa för att kunna sova då? Nu har ja ju iafal avreagerat mig lite granna,,,,

Av mly - 2 oktober 2007 23:35

Hittade massa söta grejer

som ja hemskt gärna skulle vilja ha.

Om någon känner sig manad så finns sakerna på

www.ellos.se

*fniis*


Av mly - 2 oktober 2007 22:53

Tittade igenom gamla bilder i datorn:)

skoj.. Finns inte så mycket säga!! =)

Här kommer några...


Av mly - 2 oktober 2007 22:08

Ja kom just hem hgar vart och ätit hos Linus föräldrar.  Linus är borta ikväll och äter med dem ny anställda.. Kommer hem senare..  Chanel är helt crazy nu när ja kom hem, hon blir så glad så hon bara studsar om kring som ne studsboll:) Hon har vält stolarna vid matrbordet åxå, vilket ja kna ttycka är svårt i och med att dem är ganska tunga... men men :) Hn är stark tjej!!


Gick fin o jobba idag med.... Imårn är ja ledig, nice.. ska fixa med mina tradera grejer då! Skönt o få iväg dem, slipper man känna pressen med de!


hej hej familjen i Etuna, här kommer en rad till er : ) vi ses snart, ska bli super duuper skoj!! Så ska ja fixa ditt hår Mamma åxå, slinga de lite snyggt!! Kram på er

Av mly - 2 oktober 2007 10:12

Äntligen fick man sova ut. Det behövde jag. Ingen huvudvärk idag : ) Gud va skönt!! Linus åkte iväg tidihgt imorse han. Men jag vaknade nyss.. Ska jobba om ett tag.. Skulle behöva kolla upp lite tradera frakter, men tror ja får göra det imårn när jag är ledig!


Ikväl ska linus bort igen, med jobbet! Det är mycket nu med och mindre lät de väl inte bli heller. Men han tycker att det är kul.....


Drömde skit mycket i natt. Knasiga dömmar alla i hoppa. Undra vad drömmer betyder igentligen?!=)

Av mly - 1 oktober 2007 19:00

Hej Hej

Gick jätte bra idag på Brunt, En härlig start:) Kul med lite nytt!!

Men har huvudvärk idag med :( blir nog så när d eär mkt nytt...


Hade visst tradera auktioner som gick ut idag, had eja inte en aning om :) 3 grejer sålt i alla fall... men 2 av grejerna måste ja lämna in på posten.. krångligt.. får dom går ej att posta.. hur vet man vad frakten blir då???? nån som vet??



Linus skulle jobba över idag kommer sent=/ too bad.... ja ska gå å diska nu å göra nån mat....

Av mly - 1 oktober 2007 07:12

Hej hej


Jag hade ju part Lite visning här i går. Blev inte så många i och emd att vissa tackade nej i sista sekund men det gick kanon bra i alla fall. Marina gjorde ett bra jobb på att sälja in grejer till oss:) Vet inte hur mycket ljus jag shoppade ! hihi.... Alla möjliga lukter och linus fick välja 2 lukter åxå :) rättvist hihi... Köpte även en julklapp, ska inte säga till vem men :) hihi Nu längtar jag massa tills paketet kommer..... yummiie..... Dels köpte jag åxå en aroma brännare, sen små söta ljusmanchetter i guld och glitter med reanar på, och sen en jätte fin aljuslykta där man har ljuset högst upp sen kan man ha grejer under så som sand stenar eller nån växt eller nåt.. Och sen massa ljus då!


Vi fikade åxå, givetvis =D


När alla hade gått så plockade linus o ja fram lite äkor och åt de på macka med cream frachie och rödlök, de var mumsigt! Ja fick skala alla för de gillar inte Linus  :) Men vad gör man inte för sin Älskling?? =)


Nu är klockan jätte lite i alla fall men ja jobbar ju på El Giganten idag! Börjar på Brunt ;) skoj.. Ska sticka å sminka mig nu och göra macka till oss som vi kan äta på jobbet!!


hörs ikväll..

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards