Alla inlägg under september 2007

Av mly - 20 september 2007 10:22

Så där då. Jag tog en prommis ner till butik vilken jag inte väljer att nämna här, i alla fall.. tog raska steg in o förklarade vad som hade hänt! Tjejen där sa ja men då skickar vi iväg armbandet igen.

Då sa ja, men ska vi hålla på så här varje gång ja har använt armbandet? nä men alltså den här kedjan är väldigt känslig så de är lätt hänt. Jo men ja mena har man betalt ganka mkt för den så vill man ju att den ska hålla. Jo men de höll hon med mig om!

Men hon ska skicka den på lagning IGen. och om den går sönder igen så ska hon byta ut den, eller att ja får välja ett annat!! faktikst synd ändå, tycker så mycket om det ja fick av hjärtat. Han får följa med ner i så fall och vara med och välja ett nytt. Ja vill ju fortfarande att han ska ha valt ett, blir så mkt mera personligt!!


Älskar dig L

Av mly - 20 september 2007 09:22

Jag är så sur. Pga , ja fick ju jätte fina halsband och armband av min älskling när jag fyllde år. Men armbandet är jätte känsligt, har redan lämnat in den 1 gång då de har gått av. Då lagade dom de gratis till mig och sa att de var en känslig kedja och man kan bara ha den vid speciella tillfällen?! Hmm ok... Ja åkte hem och de blev helg hade på mig den på helgen och gissa vad??? Den gick av IGEN!??


Asså ja menar, man köper nånting för drygt 1500 kr.... ska man inte kunna ha på sig det? och vore det å att kedjan var mkt känslig att man knaptt kan anvä'nda den, ska man inte informera köparen om det då??


Mmm , ja ska ner dit nu tänkte jag och agera ut min agretioner på dom för ja emnar ja ska ju inte behöva gå ner dit varje gång ja har behövt anvädan armbandet!? eller ??

Vad tycker ni??

Av mly - 20 september 2007 09:19

Usch den filmen var läsko.... HemskT! Jag grät och grät och grä't när den där killen blev skjuten:/ förlåt för er som inte sett den men. Ussscha!


jaja Gick i alla fall bra att jobba dagis igår, riktigt skoj! Var så fint väder åxå så vi var ju ute mestadels av dagen, men jag fick hålla i lässtunden:) Idag är det jobba på El Giganten som gäller, vi ska även ha möte efter jobbet!


Igår hämtade vio Linus föräldrar på Midlanda, dom kom hem efter 2 veckor i Turkiet. Dom var väldigt brun!!!!! Typ svart:)



Av mly - 19 september 2007 08:31

hej Hej!


Gick fin fint på dagis igår. Ska jobba där idag med hela dagen ska stänga åxå. Sara råkade ju vricka till knäet igår så hon kan inte gå:( Stackarna, krya på dig. Ja var super pigg idag vaknade hela tiden och trodde det var dags att gå upp! En minut innan klockan skulle ringa klev jag upp. Ganska skötn ändå. Ska strax åka till jobbet, börjar 09.30-17.45, Hoppas de inte är nåre köer ut till essvik. Iofs inte den här tiden, då klrar jag nog mig ganska bra!


Undra om man ska äta nån frukost, de är ju lunch snart :) Äter ju vid 11 =) hehe.. Nä nu ska ja ta på mig lite mascara bara.... ha en bra dag.. Linus är ledig idag, skönt för han=)

Av mly - 18 september 2007 12:26

  • Sagt upp mitt boxerabbonemang som jag har sen jätte länge tillbaka.
  • Ringt till Agria och höjt upp Chanels försäkring till en Livförsäkring och även kompliterat med hennes reg nr.
  • Varit hos Vetrinären och frågat när hon tycker vi ska vaccinera Chanel. Och de räckte nästa år tyckte hon!
  • Ett plus i kanten, jag hittade även dit(alltså till Vetrinären.). Slog upp på Eniro, södra allén 5. Hade ingen aning vart det låg! Körde värsta omvägen dit märkte jag sedan när jag åkte hem :) hihi

Jag har vart mycket duktig idag tycker jag som har tagit mig an och gjort alla dessa viktiga sakerna.

Ska väl äta nåt lätt innan jag åker och jobbar på dagis....

Av mly - 18 september 2007 10:28

Hon älskar solen:) Hon ligger på biljardboret och tar en powr nap :)

Av mly - 18 september 2007 09:46

vaknade av att Norberg(Sl brunt) ringer och väcker mig.. Lagom pigg som var då, kommer jag knappt ihåg nu vad han sa ..haha.. Jag berättade om att jag ska jobba dagis idag, då började han prata massa strunt om det, tror ja... :)

Men nu är jag uppe i alla fall, sitter och äter frukost. Det är jätte härligt väder idag, strålande sol men ynka 9 grader. Men friskt!

Linus foriväg tidigt han, men han snozzza så många gånger att han inte hann ringa Energi och miljö idag.. Vi ska ringa angående vårt varmvatten! Han var ju här och pilla på värmepumpen förut, tror ja det var:) Men då blev vattnet mycket kallare, går knappt att få varm!:/ Och de är ju dte man vill ha så här års...


Nu blir jag si så där lite rastis som vanligt, när man inte har nåt att göra. Ska väl särra mig och rota på familjeliv lite granna.


Föresten jag ska ha PARTY LITE ´visning 30 sep, någon som är sugen på att komma???? Man får fika ;)

Av mly - 17 september 2007 22:36

helu... Hade lite boooring på kvällen idag, fastnade på familjeliv i lite forum! Men sen åkte jag till Veronika och spela Wii, hon lockade mig med ostbågar *hihi* Kom hem för ett tag sedan, har duschat med Chanel... Linus klev just inna för dörren åxå!


Vi lär vi se lite vänner innan läggdax, imårn ska ja jobba på dagis! Med bäsisar.. hihi....

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards