Alla inlägg den 20 september 2007

Av mly - 20 september 2007 10:22

Så där då. Jag tog en prommis ner till butik vilken jag inte väljer att nämna här, i alla fall.. tog raska steg in o förklarade vad som hade hänt! Tjejen där sa ja men då skickar vi iväg armbandet igen.

Då sa ja, men ska vi hålla på så här varje gång ja har använt armbandet? nä men alltså den här kedjan är väldigt känslig så de är lätt hänt. Jo men ja mena har man betalt ganka mkt för den så vill man ju att den ska hålla. Jo men de höll hon med mig om!

Men hon ska skicka den på lagning IGen. och om den går sönder igen så ska hon byta ut den, eller att ja får välja ett annat!! faktikst synd ändå, tycker så mycket om det ja fick av hjärtat. Han får följa med ner i så fall och vara med och välja ett nytt. Ja vill ju fortfarande att han ska ha valt ett, blir så mkt mera personligt!!


Älskar dig L

Av mly - 20 september 2007 09:22

Jag är så sur. Pga , ja fick ju jätte fina halsband och armband av min älskling när jag fyllde år. Men armbandet är jätte känsligt, har redan lämnat in den 1 gång då de har gått av. Då lagade dom de gratis till mig och sa att de var en känslig kedja och man kan bara ha den vid speciella tillfällen?! Hmm ok... Ja åkte hem och de blev helg hade på mig den på helgen och gissa vad??? Den gick av IGEN!??


Asså ja menar, man köper nånting för drygt 1500 kr.... ska man inte kunna ha på sig det? och vore det å att kedjan var mkt känslig att man knaptt kan anvä'nda den, ska man inte informera köparen om det då??


Mmm , ja ska ner dit nu tänkte jag och agera ut min agretioner på dom för ja emnar ja ska ju inte behöva gå ner dit varje gång ja har behövt anvädan armbandet!? eller ??

Vad tycker ni??

Av mly - 20 september 2007 09:19

Usch den filmen var läsko.... HemskT! Jag grät och grät och grä't när den där killen blev skjuten:/ förlåt för er som inte sett den men. Ussscha!


jaja Gick i alla fall bra att jobba dagis igår, riktigt skoj! Var så fint väder åxå så vi var ju ute mestadels av dagen, men jag fick hålla i lässtunden:) Idag är det jobba på El Giganten som gäller, vi ska även ha möte efter jobbet!


Igår hämtade vio Linus föräldrar på Midlanda, dom kom hem efter 2 veckor i Turkiet. Dom var väldigt brun!!!!! Typ svart:)



Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards