Alla inlägg under augusti 2007

Av mly - 6 augusti 2007 17:23

Var på tranviekn idag och skaffade lite bränna.

dagens fråga: Varför har killarna kallingar under shortsen?

 jaja, strunt samma.. Vi åt i alla fall mycket när vi var där, kändes som om de var de enda vi gjorde : ) Pasta sallad, bulle, glass, godis *ler* hhaha.. Så ska det vara! Väl hemma här nu så har vi tittat på bilderna från gatufesten. gamla minnen =)

Nu kommer veronica strax o hämtar frrida. Frida ska på kalas där, vi ska dit senare för Linus ska ju me!

Av mly - 6 augusti 2007 10:06

Så där ja då var allt klar packat.Saft Pasta o skink o ost sallad färdig! Ska man ha med sig något mera gottis som man kan snaska på..Hmm... funderar på de.. Nu ska ja bara vänta in frida som ja ska hämta efter 11.00 på stan.

Nä kanske man skulle kika på våra bästa år som just började : )

Av mly - 6 augusti 2007 08:48

Vi skrattade så vi nästan vek oss igår. Efter vi hade sett den så dåliga filmen med Paris så var ju klockan inte så mycket. började kasta pil, men sen dog piltavlan : /  Då spelade vi biljard(ja har blivit bra på det nu) en paraentes bara : ) Ja i alla fall, biljardbordet står ju i Chanels rum vilket betyder att hon givetvis vill vara med och spela.


Ja sköt och hon hade ner bollarna i hålen till mig om jag missade. Hon  och jag vann första omgången. Andra gången vi spelade la hon tassen för de hålet jag ska skjuta ner i så ja inte skulle klara de. Den gången höll hon på Linus! Haha men hon hade ner hans sista boll(8) i fle hål så Ja vann=) haha.. Hon är så kul hon kan spela biljard även när vi inte är där =) Har ner alla bollar i hålen, hon är för söt.


Skjutsade linus till jobbet imorse. Jag gick upp 07.40 åkte 07.41 Jag trodde jag skulle döö, var så ljust ute och ja kunde knappt titta. men va gör man inte för få ha bilen under dagen? Ska med Frida till Tranviken och bada och sola.... nice... Ikväll ska vi hem til kalle o vernonica och gratta kalle i efterskott som igår blev stor kille =)

Nu ska ja kila och göra lite pasta sallad till mig och Frida...

Av mly - 5 augusti 2007 21:21

Grillningen blev gott, grillade kött och jag hade gjort pasta sallad till! Det blev bra. Chanel fick vara med oss ute, det var skoj!


Gick sen och hyrde film på macken, Gjorde fruktsallad och gjorde ordning te. Filmen vi hyrde var Pledge This(paris hiltons nya).. Vilken skit! haha.. INgen bra film direkt.. 


Imårn ska ja skjutsa Linus till jobbet tidigt typ.. Ius! Men men vad gör man inte för att få ha bilen, ska tydligen bli varmt imårn typ 30 grader. Jag ska åka och bada med Frida. Det blir nice:)

Av mly - 5 augusti 2007 16:45

Hej hå i värmen.. Man klagar när de är regn och nu är det varmt! haha

Var ju hos Micke O Marina o Maya på eftermiddagen. Åt lax och kräftpaj som gunilla tog med sig, jätte gott!


Lasse och Micke tapetserade Mayas nya tapet i Mayas rum, jätte fin tapet(fondvägg) ska målas rosa på väggarna sedan. Kommer bli rikigt tjejigt.


Ikväll ska Linus och jag grilla, men linus vet inte det än men det brukar han inte tacka nej till! Skuklle bara behöva åka till ica o handla nånting tror ja. Ska kolla frysen vad som finns.

Av mly - 5 augusti 2007 11:30

Hej hå, äntligen eller vad ska man säga. Idag blir det gjort : ) haha.. Brukar faktikst klippa gräset här hemma, så slipper linus det efter jobbet nåndag. han har så mycket ändå : )

Problemet är bara att ja inte vet vilkenutav dunkar ja ska fylla i gräsklipparn med? Det finns två ..... Får väl ringa han och kolla...


Men var tvungen att BLOGGA först innan man gick ut! Prio nr 1 =) Sitter och dricker min frukost som består av 2dl vanilj yoghuer 1dl mjöl , jordgubbar. Mixa allt och häll upp i ett gls och sen två sugrör : ) Yummie.


Ska över till Micke och Maarina och Maya sedan idag , det ska bli skoj.


Igår åt vi mat och drack vin hemma hos linus föräldrar! Det var smaskigt. Pratade gamla minnnen från när hjärtat var liten: )

nää nu ska ja dra på mig nå ful kläde o gå ut å försöka få igång den dära...

Av mly - 4 augusti 2007 14:54

Gjorde de nyligen, finns ju hur mycket som helst. Köpte lingon sylt, äppelpaj(fryst), vaniljvisp, chips, choklad kakor, korv alltså att ha på mackan, gorgonsola sås(pasta sås) . Ska smaka den nu tänkte ja, har pasta som kokar nu. DEn är nog god!


Nu ska jag städa min garderob och mitt klädskåp tänkte ja och byrån*skratt* är så mycket jag inte använder, ska skänka de till min syster tänkte jag när hon kommer hit om 3 veckor.



Av mly - 4 augusti 2007 10:36

Kunde inte somna o i morse efter att Linus åkte till jobbet. Dessutom glömde han sin mobil hemma !

Har kikat runt lite på familjeliv, många intressanta forum som jag fastnade i faktikst.


Idag ska jag ringa Marina, måste ge tillbaka Oriflame katalogen till henne. Undra vad man ska göra idag då. Inge bra väder direkt heller.


Lägger in en söt bild på Chanel när hon ligger och sover på Linus arm och håller om  den, såå söött


Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards