Alla inlägg under augusti 2007

Av mly - 21 augusti 2007 10:23

  • Sätta upp den nya lampan vid matbordet( köpt för typ 3 mån sen)

  • Vill helst få ordning med lackhyllorna också, en vid matbordet och en ovanför bordet i biljard rummet, eller i hallen. Ska fundera på den saken:)

  • Få ordning på dator nummer 2 som L hålller på att bygga in i möbeln som kom från IKERA igår. Ska tydligen bara koppla sladdar och köpa en platt skärm att montera på väggen sen så : ) Duktig älskling. Då får jag ett eget blogg rum *hihihi* Som ja sen ska renovera lite granna : )

  • Ska givetvis handla lite mat och andra god saker.

  • Stor städa

  • Köpa nån till present till syrran

Av mly - 21 augusti 2007 10:19

Chanel är så gossig. I går när vi skulle bugga ihop IKEA grejen, så la hon sig i lådorna : ) Hon vill alltid vara i centrum liksom. När L skruvar i hop alltså står hon och slår på skruven som han skruvar! ja hon är för söt..


Idag ligger hon på golvet i köket och solar : )


Annars vid dåligt väder så spelar hon bijard : )

Av mly - 20 augusti 2007 21:41

Guu vilken sämst filmen. de bästa var de där scenerna på slutet med efter texten. När man får se när dom klantar sig.


jaja, beställde hemkörning från China Box, de var gott ifala. Höns & Buöjong soppan är klart favvon.....

Av mly - 20 augusti 2007 19:23

Det känns liksom inge mysigt i biljard rummet, mest Chanel som är där inne och vi använder inte det rummet alls nästan!


Fick en plan idag. Ut med bijardbordet, det tar sån plats. men inte sälja, vi kan spara de. Men kanske i källarn eller nåt. Skulle vilja köpa en rund matta, vit med nåt mönster på. Sedan de här bordet som är på bild nedan och sen 4 fotöljer nedan på bilden. Tapetsera ljusa tapeter med en fond vägg i grå,svart, vitt nåt sånt... sen kan man sitta där inne å kanske dricka vin med tjejerna eller linus kan spela poker med sina kompisar.


Får ju även en datorn där inne. Linus ska bygga i den i de dära bordet som vi köpte idag. Ska bara köpa en skärm och montera på väggen.


Kommer bli jätte mysigt. Men kanske inte blir i år. Men idén var fin. Då får man mera andvändning för ummet åxå, blir lite som en salong ;)


Ska vi sätta oss i salongen flickor? ;))

Av mly - 20 augusti 2007 11:25

Hade tänkt försökt vart duktig och monterat möbeln vi köpt! Men de gick åt skogen. har redan gett upp! Det är kartonger å delar och allt möjligt i hela hallen nu. Går ju inte och skruva ihop de där. Skulle behövt en skruv dragare, vet inte vart våran är, hos micke och marina kanske.


Får ta hjälp av Linus när han kommer hem istället.

Av mly - 20 augusti 2007 10:29

Hehe blev lagom paff när dom kom ut ur last bilen med bordet jag köpt på IKEA. HAHHA

SKa berätta hela historien: )


Beställde ett Toalettbord i Ek från www.ikea.se i och med att det inte finns att köpa i någon butik. Någon gång idag under dagen skulle de komma informerade Ikea´s kundtjänst om. Dom skulle ringa 30 min innan de kom ungefär sa han.

Så ringer min mobil vid halv 10 i morse. Hej det är Achmed abdulla jag ringer från Dhl, jag är hos dig om 15 min!

Och jag fick döö panik, låg och sov. Skulle ju hämta ut pengar innan åxå, Sprang upp till macken och fixade det där och hem igen. Sätter mig på trappen för att andas ut lite och då kommer en lastbil uppbackandes.


Gissa vem som kommer ut??

Jo inte är de Achmed Abdulla ia alla fall. Typ kanske Erik Hålllander och hans polare ? ;) haha ja höll på att dö.... Dom jävlades med mig som in i attan!

Ja erkänn, gick på den! TYp, I got PUNK`D


Av mly - 19 augusti 2007 20:08

Skulle klippa gräset idag men gräs klipparn la av. Otur. ;) Får klippa nån annan dag då! Åkte på marknad i Selånger med Micke, Marina o Maya. Jätte mycket folk var de. Köpte godis remmar och jätte gott bröd.


Kom hem och åkte o handla på Ica, blev tacos till kvällsmat. Kikade på Mr Beans Holiday samti´digt. Hihi rätt kul, men trodde den skulle vara lite mer Mr Bean, om man säger.. Har även tvättat säng kläderna, så ikväll blir det nya.. Det är så härligt med nya sängkläder.



Av mly - 19 augusti 2007 10:43

Igår var vi på kräftskiva i Torsboda. Ja ska vi ta det från början!

Började med att hämta upp Kalle, Veronica och sen Freddie. Åkte till MAx för att äta lite, kräfter blir man ju inte mätt på!

Mätta och nöjda åkte vi ut till Torsboda vilket var svårare än vi trodde! Mötte upp Henke på motorvägen vi skulle visa Han vägen dit. Svängde av motorvägen och åkte på nån väg, vände sedan. Fel väg! Åkte åt andra hållet en bit. Vände sedan fel väg. Henke måste trottt vi var tokiga=)
Iafal efter lite guidning per telefon så hittade vi, man skulle upp på motor vägen e4 norr. SÅ mot motorvägen, så missar Linus avfarten, så vi vänder IGEN : ) haha


Väl framme så kom vi nog ganska tidigt ändå. Tur vi åt mat innan för vi väntade en lång stund innan vi åt kräftorna! Åt Brie ost och kräftor doppade i aioli som vi hade med oss, det var jätte gott! Jag körde så Linus fick ta nåra öl! Var inte kvar så länge var hemma vid 23.00 Men det var lagom för det var lite kyligt om fossingarna. Hade dock mkt resurser i klädväg med mig så det gick ingen nöd på mig.

 Men det var men mycket trevlig kväll. Här kommer lite trevliga bilder : )


Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards