Alla inlägg under juli 2007

Av mly - 9 juli 2007 21:22

Här är vår lilla underabara Chanel. Hon tycker åxå om att sitta vid datorn: ) fast hon står hellre framför skärem och jagar pilen efter musen *ler*

Hon är för söt !

Av mly - 9 juli 2007 17:57

Hej haha ...vädret gjorde så att jag inte tränade idag! Det var inte mitt fel=)

Skulle ju upp på macken för att köpa frimärken, mötte lasse där. Vi drack lite kaffe, sen åkte vi och handlade mat på Max, Sallad. Åkte hem till dom och åt. Sen kom Harriet på besök till dom, fikade lite sen när hon åkt kollade gunilla och jag på film. Rosa, den var bra! =)


Jag sökte åxå 2 jobb idag, ett på Indiska och ett på Bianco. Båda som ska öppna i Birsta!


Snart ska jag laga mat för min darliing kommer hem om 1 timme.  Chanel ligger här i mitt knä och gosas. Jag fick även 4 par Chinos som lasse fått som han inte kunde ha, prislapp kvar och allt. Gunilla tänkte lämna dom till Uff eller liknande, men ja tog och ska sälja dom på tradera =) Vilken nörd ja blivit =)

Av mly - 9 juli 2007 12:23

Vaknade när din klocka ringde 06.45 imorse. Måste säga att du var snabb upp, trodde inte det så här efter 4 veckors semester. Chanel stod i dörrem och mjauade i ca 20 min efter du åkte till jobbet!

hon saknar dig.

även jag.

Komiskt att jag vakna när du har lunch idag =)

Älskkar dig och längtar tills du kommer hem ikväll.


Jag har just packat ihop ett par jeans som blev såld igår. Ska upp på macken och köpa frimärken. Inga nya bud på mina nya saker som ja löa upp igår, men de kommer väl=)


Veronika har ont i huvudet idag, så skippar stan. Ändå inget nice väder*blää*


Funderar på och träna 16.30 idag..hrm. :) Måste börja förbereda mig nu i så fall=P

Av mly - 8 juli 2007 21:33

Äntligen har vår älskling kommit hem igen. Chanel bodde hos farfar och farmor över helgen medans vi hade främmande och lite fest! Mycket skönare och vila upp isg hos dom och gosa lite.

Nu ligger sötnosen bredvid här på soffan på sin favorit filt. Så mysigt!


Mina jeans blev såld, lade upp 4 nya saker idag med : ) Kul det där med tradera ;)


Godnattiis

Av mly - 8 juli 2007 13:25

Hejsan svejsan

Nu var det slut på Gatufesten som började likna en roskildefestival framåt helgen med gegga och masssa regn. Gårdagen bjöd på TUngviktarna och på Timbaktu. På dagen åkte vi till ikea och visade runt sussi och nicklas där =) skoooj!! Ja shoppade loss på ett paket servetter. Gick sen till Boom där vi köpte lite tallrikar mm. Matte och veronica och lilla teo åt mat med oss igår , vi grillade trotts vädret. Maten blev jätte god =)


Gatufesten är då nu slut och vi har en del att göra, ligger ungefär 10 påsar med glasflaskor i bilen och en hel del andra flaskor, blääe.. jobbigt! men men så blir de ju. Linus semester är slut imårn och börjar jobba. Nu ska vi lägga oss is soffan och kika på lite vänner o ta vara på sista semester dagen!


Idag är min auktion slut åxå, spännande och se vad det hamnar på=)

Av mly - 7 juli 2007 12:08

Hejsav Svejsan!


Gatufesten fredag bjöd på en början på jätte fint väder, sussi å nickla kom och vi satt i öltältet och åt nacho tallrik, gott! kikade runt lite på stan och sussi och jag shoppade. Jag hittade en guldklänning på Gina och en brun cardigan! Gick sedan hem och här är matte och veronika och lill teo, matte gjorde en jätte god potatis sallad, och vi grillade*mums*


Regnet smög sig sedan in över stdan..Men de hindrade inte oss från att gå ner och kik på Europe, jag tog på mig stövlar och min keps! Snyggt;) haha men blev inte så jätte blöt iafal =)

Av mly - 6 juli 2007 13:23

Hej heja Markolio=)


Igår var det han som gällde, markoolio alltså, veronika och jag var och kikade på honom. Tillsammans med alla 12 åringar;) men han var kanoners. DEt var åxå The Ark igår, helt ok.


idag har jag vart barnvakt till tuva åch theo. Linus sover än. Han mår nog ej kanon=/


snart kommer sussi å nicklas=) wiii.... lite bilder från gårdagen kommer här...

Av mly - 5 juli 2007 11:38

Tjenixens alla glada!


Dagen började i tranviken med bad, utan sol. eller vi badade aldrig heller, vi åt singoalla =)


Kvällen igår var kanon kul=) Det var dock nästan roligast är hemma på förfesten:) Vi tjejer spelade nåt kort spel, där man fick dricka hela tiden! Det var ju spännande *ler*, Veronika var där, Frida var där och Sara och även eriks tjej emelie jätte skoj=)

Givetvis grillade vi här as usual! Lite mera folk på stan igår kväll. Det var ju invigning så de är ju inte så konstigt. Karrusellerna öppnade igår åckså*wiiiii* Jag är frida och emelie åkte karrusell, medans linus vann ett hjärta åt mig genom att kasta pil=) tack ällsklingen.


innan vi gick hem köpte vi munkar*mums*

Ska nog ta och äta en nu *smaskens*

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards