Alla inlägg under juli 2007

Av mly - 26 juli 2007 18:17

Ja kom hem från auktionen, fick panik. Det såg så dammigt och risit ut här hemma. Så ja började städa och plocka och tvätta golven. Jag hade tydligen hur mycket energi som helst.


När städningen var klar gick jag ut och gick, började spö regna men det hindrade inte mig från att gå. Försöker ju vara lite nyttig eller ska man säga vettig : ) Gick förbi den där Thai SIlk affären iafal och äntligen hade den där resemorronrocken kommit in som Gunilla skulle fått i present för 1 månad sen men men bättre sent än aldrig.


PÅ vägen hem gick ja via stan och råkade trilla in på Indiska, misstag!!! Hittade massa fina saker där, nyheter och massa annat!  Köpte ett par svart city shorts på rea 30 :- .. det är sant.. dem kostade de =)

Sen hittade jag en jätte fin klänning, dock ej rea givetvis men var tvungne att köpa den. har kikat på sån så himla länge ! Ska gömma den i garderoben så inte linus ser. Frågar han så är den gammal: ) Men ni ska få se en bild på den hihi... och mina nya skor ja köpte igår ....


Ska kila in i duschen nu och sen laga mat. Sen kommer hjärtat hem till ett nystädat hus ..

Av mly - 26 juli 2007 14:19

nää, ja ropade inte in nå på auktionen, men micke och marina gjorde nåra fynd faktiskt! Fian grejer, tavla och en skål. Ganska kul på auktion, vissa grejer som man själv tycker är krims krams köpr folk för flera tusen kronor : ) Vi hade massäsk med oss, mysigt så vi satt åt åt där. Maya var jätte duktig också. Vädret har dragit ihops sig och blivit sämre. Ja undrar om gräsklippningen blir bättre imårn. Kanske ska dra på loite musik och städa och tvätta golven??


Men först ska ja laga lite käk... Undra vad allatid samma problem, och vad ska man äta ikväll? mm...

Av mly - 26 juli 2007 09:22

tjenare

 Idag ska jag på auktion med Micke, Marina och Maya och sen ska Marinas föräldrar med också. Autionen är ute på Alnö. Vädret är kanon, kommer nog bli tok varmt. Men det ska bli spännande., har packat med mig en macka och frukt, vet ej hur länge man blir borta, men Marina sa att ja skulle packa med mig nåt att äta!


Idag jobbar Linus hela dagen till 19.00, stackarn.. Nä nu ska jag fixa mig nåt att äta..

Av mly - 25 juli 2007 19:21

hej o gud vad vi har slappat idag nästan pinsamt.. gick upp vid 10.30 åt frukost kikade på film, Linas kvällsbok eller va den hette ja tyckte den var jätte bra men pinig=)

Gjorde oss i ordning och åkte ner på stan. Linus var och klippte sig, blev as bra han testade en ny frisyr, snygging blev de =)  Medans han klippte sig gick ja o gunilla på sko rea på wedins som idag hade för medlemmar halva rea priuset *woo* ett måste liksom... hehe.. ja hittade 2 par skor till min sko samling i hallen och graderoben..


Köpte med oss mat från amcken och hyrde även film där, beck.. åkte hem och kikade på den, bra film! Efter de spelade linus lite wii och ja läste nåra skvaller tidningar..


Nu väntar vi på kina mat som vi beställt, ja ska äta biff med med bambuskott och purjolök och linus nudlar med balndat köptt och till förätt nån slags soppa...=)  Gotttis.... ska kika lite på tv nue tänkte ja..

Av mly - 25 juli 2007 11:04

Här kommr bilderna från gårdagen som ja skrev om...

Av mly - 24 juli 2007 23:24

Hej Hå..
dagen har varit fullspäckad. barnvakt åt lilla Maya, jätte duktig var hon! Sen vid 18.00 åkte vi med Lasse och Gunilla å åt på Skatan, jätte msyigt.... Åt lax mums.. köpte med oss rökt fisk hem och linus fick gravadlax.. Åkte sedan på sightseeing vidare på löran eller va de hette, men sen blev linus kinkig och ville åka hem : ) Han var trött....


Hyrde film på macken( smokin acees) ja tyckte inte den var nå bra, köpte glass å popcorn och åkte hem o kika...


Orkar inte lägga över bilderna nu på Maya och från vår sväng nu på kvällen, dom kommer imorronbitti...  =) Kika då....


Nattii..

Av mly - 24 juli 2007 10:45

Idag ska ja hjä'lpa Gunilla att vara barnvakt till Maya. I och med att Gunilla får inte lyfta nåt pga av hennes operation. Det ska bli skoj!


>Filmen igår, acocalypso var väl si så där.. sorglig givetvis men ja...

Mulet väder idag. Solen försöker nå fram men lyckas inte.  Linus jobbar till 16.00 idag iafal, skulle nog iväg och äta med hans föräldarar ikväll sen, nånstans bortanför njurunda trorja, minns ej va de hette!


Nu ska ja se om de är nå Operah eller nå på Tv, haha man borde ju skämmas:)

Av mly - 23 juli 2007 19:13

Här är smyckena som ja beställde som kom idag, dom var perfect : )

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards