Alla inlägg under juli 2007

Av mly - 16 juli 2007 21:49

Nu så kommer bildern från dagen. Några i alla fal.. Vågar inte lägga upp nåra på Frida, hon blir bara sur och tycker man väljer fel bild ;)


Grillade i alla fall här, smaskens.. Körde 2 vänder kubb, tjejerna vann 1 gång och killarna 1 gång. Så bara glada miner : )


Efter kubb matchen blir de favorit i repris, marrängswish!


Chanel fick vara ute och busa med oss ett tag med, de tyckte hon var kul, men sen började hon gå in under altanen och de tyckte jag var mindre kul. Då fick hon gå in=)


Handlade ju en blomma till badrummet på ikea igår, nu får ni se hur de blev=)


Och de frodas i mitt grönsaksland titta!!!!



 

hejj hå ludentå

Av mly - 16 juli 2007 15:50

Idag väckte Veronica mig. Hon tyckte vi skulle åka bada, vilket var en jätte bra ide´! Så hon häm,tade upp mig, vi hämtade frida och åkte till vad de nu hette hrm.. iafal vid njurunda.. berga nånting=) jätte lång grunt! Tog massa bilder men linus har pilllat med hårddisken så den säger att den är full, vilket jag inte fattar kan inte lägga över bilderna från kameran =/ blir bilder ikväll, kika då;)


Vid badet var även Linda, sandra och hennes bävis Tuva, och sen Johanna och thea...


Kom just hem, ska hoppa in i dsuchen.. Linus och kalle kommer hem snart och frida och veronica skulle bara fixa köttet å duscha sen ska vi grilla här. *gott!!

Av mly - 15 juli 2007 20:05

helluu hellu.. Söndag är en sådan dag som man måste fördriva på ett eller annat vis. Ikea är en plan! Vi ringde veronika och hon ville givetvis följa med Linus och mig dit! Jag shoppade servetter, rosa... Och en blomma och lite glas o div prylar. Åkte sedan till Boom där Linus skulle övertala miug om mattan han tycker vis ka köpa! Hmm.. får väll se, tycker kanske inte den är värd 1700 kr, men men=) Kanske om vi tapetserar om kanske den passa bra who knows ?!


Slutade med att handla lite mat på willys och sen hämtade vi upp kalle. Jag städade för fullt idag jätte fint är de nu. Och linus har pysslat med vår startsida, han är jätte duktig med sånt därt med datoorer =))

Spelade nyss lite wiiii, tennis, ja vann=)) Väntar på att maten i ugnen ska bli klar, sweet chili pasta, ett tips från veronika! Är säkert gott =)

Blir lite mat till 16 blocks sen, spännande .. Hej så länge

Av mly - 15 juli 2007 11:30

Vad ska man köpa? Det är så svårt. Vi vill inte köpa någon prydnad som bara blir undan plockade direkt och tas fram när Maya ska flytta hemifrån. Hittade en sida Sagolandet.se

Där kan man göra sina egna böcker, Maya får vara med i boken osv. Den kan nog vara rolig! Ska prata med >Linus när han vaknar tror vi ska beställa en sån.


Idag ska Linus försöka få igång sin bil.. Hoppas det går bra! Den har ju stått i garaget jäääääättte läääänge, så ska han sälja den och köpa en ny! Spännande : )

Nu ska ja kika vidare på dop presenterna.

Av mly - 14 juli 2007 23:39

go kväll.... Vi kiade på en rätt bra film nyligen, Lucky number slevin. Men nu blir jag så där schitzo när ja sett läksiga filmer : ) Typiskt! Tur ja har en stor och stark kille här då ;)


Skulle tvätta och sen när ja tog upp tvätten så kndes de som om tvättmedlet och skäljmedlet var kvar i kläderna så ja la i dom igen så nu sitter vi och äter yoghuer och väntar på att maskinen ska blil klar ! =)


Puss o kramis

Av mly - 14 juli 2007 20:51

Hej !! Pappa jag hade ju visst bilder på dig=) du fastnade ju på nåra :) En kram till er härifrån sundsvall ...... Kul ni när var här, dyk upp snart igen och ta med er wille och även isa och davve!! Kramis

Av mly - 14 juli 2007 17:59

Hem kommna från Spa helgen och vi är helt slut : )  man borde igentligen vara utvilad, men nä. Man har väl slappnat av så mycket, mer än vad man brukar. Det var i alla fall jätte mysigt! Kom till hotellet efter 15.00 var på spa hela eftermiddagen fram till halv sju kanske. Fanns en pool som var kall, typ 15 grader, och en som var 40 grader och sedan hade dom ute på terassem med utsikt över hela stan en till 40 graders pool. Jätte fint var det! Vi bubblade åxå bubbelpool och badade ångbastu. De var häftigt, har jag inte gjort tidiigare!


Maten var undebart god, fick kräftstjärtar på salladsbädd till förätt och entrecot till varmrätt, jätte gott! Drack gott vin åxå.


Idag efter frukosten gick vi till spa igen och badade och gosade. Fick även spöa linus i kina shack ;) *ler* 2 ggr dessutom.


Nu kom det en kines med vår mat vi beställde, vi typ beställde för 10 minuter sen, han hann tom köra hit maten, nice=) nu slka vi äta.. Kommer lite bilder från våran tripp!


Av mly - 13 juli 2007 14:15

wiie vad det ska bli skönt och åka på spa.. och bara koppla av.. äta gott och sova gott och bara mysa =)


Chanel ska vara hos farmor och farfar! tror hon känner de åp sig för hon är jätte busig.. Väntar på att linus ska komma hem så vi kan åka. Han är på tippen och slänger skräp från garaget! Jag har faktikst och hjälpt till, på första vändan: )


Så vi höres imorron. För nu ska det bara mysas!!

           Puss & kram

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards