Alla inlägg den 19 mars 2008

Av mly - 19 mars 2008 23:05

Äntligen får man vila ut!!!

Nu är det påsk och jag är ledig.

Imårn får man ta tag i städning och plocka och tvätta osv. Man kan ju inte lämna hemmet so skit när kalle och Veronica ska hit ;)


Idag var ännu en lång dag på jobbet, men är inte lika seg som i måndags i alla fall. är iofs inte så konstigt!


Tack mamma och pappa för påskpresenten :) Så intressant har redan läst massa sidor. Ska ta med den till fjällen också! För er som inte vet, fick Vi en bok om katter, typ vad katter menar med visa grejer som dom gör osv. Jätte intressant!


Vad ska ni hitta på i påsk då?

Av mly - 19 mars 2008 22:36

Bästa låten ; Just nu!


I Hagnesta Hill blinkar tv-ljusen Jag gör vad jag kan Drömmer mig bort I Hagnesta Hill bland de identiska husen Rycker vi till Reklamen avbryts för sport

Ingenting Först kom ingenting Sen kom ingenting Sen kom ingenting men ingenting är (ingenting, inget, inget) De jävlarna tog oss en efter en De ljög och bedrog oss med sanningen De jävlarna tog min älskling där Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld Jag ska göra nånting Jag ska slå er med häpnad Gå över en gräns Jag ska bryta mig ut Jag älskar dig så som att vara beväpnad Och under belägring kan jag skjuta dig ut Ingenting Först kom ingenting Sen kom ingenting Sen kom ingenting men ingenting är (ingenting, inget, inget) De jävlarna tog oss en efter en De ljög och bedrog oss med sanningen De jävlarna tog min älskling där Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld Ingenting Först kom ingenting Sen kom ingenting Sen kom ingenting men ingenting är (ingenting, inget, inget) De jävlarna tog oss en efter en De ljög och bedrog oss med sanningen De jävlarna tog min älskling där Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld

Av mly - 19 mars 2008 10:27

Vad mycket snö det är här i den här staden :) Aldrig ta det slut heller. Jag har flera ggr om trott att vintern ska ta slut men icke!

Började snöa igår kväll, Igen! :)


Men iofs så känns de mycket skönt attt om 13 dagar lämna ett snöigt Sverige och komma till 25-30 graders sol.


Nä jag borde igentligen springa iväg och fixa mig börjar jobba snart!

Ikväll är de kvällsmöte efter jobbet så de blir en sen kväll idag med.


Igår innan jobbet var jag tvungen att springa in på H&m,10 % och sen hade man ju fått hem sen rabatt också :) Köpte en bikini till, brun överdel och bruna trosor med rosa prickar och en svart kjol, ett rosa linne, en svart klänning (skit snygg) Har dock ingen bild men, knappar hela vägen, tajt sen hög midja, med ett tunt skärp. Gilllar den massa!


Nu nu får det vara nog :)

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards