Alla inlägg den 6 april 2008

Av mly - 6 april 2008 18:46

Hej hej alla dar hemma!


Sondag kvall ar det nu. Klockan ar lika mycket som hos er i sverige. sitter pa ett internet cafe och svettas ihjal. Tok varmt! Vi hittade nyligen bazaren ocksa. Jag kopte 2 sjalar, maste ha en over axlarna imorron nar vi ska till kairo. Man far ju knappt visa kroppen. Jatte noga i moskeer i sant. Vi aker till kairo i natt 01.45 med buss, tar sakert , 6 timmar minst! Hemma igen imarn kvall vid halv 12.


Idag har jag inte matt sa bra, var bara nara timmar pa stranden, sen varvi tvungen att ga hem. ja tog en resorb och panodil och sov en stund, nu kanner ja mig mycket battre. Sa ni behover inte oroa er (mamma) =).


sedan sist vis krev har vi varit pa en utflykt, till en o som heter giftun! helt otroligt fintvatten och super haftig snorkling, aven att ja var lite feg med de men sag nara fiskar i alla fall. Linus var mycket modig. Pa vagen tillbaka med baten stannade vi vid ett korallrev, vi fotade med en undervattenskamera, eller Linus fotade ja vagade knappt bada dar. Radd att sla i korallerna som var typ laaaangt ner =) men ja badade vid baten, med flyvast hehe.... man sag botten nar man stod pa baten, 8 meter ner. Coolt!


Vi har ocksa vart pa kleopatra massage, de borjar med att man bubblar, sen basta, sen angbasta, sen peeling med kokos sen hel kroppsmassage. Han som massera mej sa att jag var veerry shy... Men vem skulle inte vara det?hehe..


maten ar ok, mycket pommes bara. Det ar ju typ bara det och ris man kan valja pa. Vi at dock pa en kina restaurang har om dagen, super gott!


Egypiskt mat ar det daligt med, mycket annat, typ argentisk, italiensk, libanesiskt osv...


nu ska vi tillbaka till vart hotell och ta de lite lungt. Senblir de ut och ata nagot sen sova nagon timme sen buss.


Maste bara namna att maten ar jatte billlig har nere, en BRA middag kostar for 2 personer typ, 150 kr.... Helt sinnes... vi som hade raknat med 500 kr om dagen haha... Desto mera shopping :)


Kul att hora att det gar bra med Chanel ocksa. Da blir jag lugn, tanker pa hon hela tiden.


Familjen Tornqvist och Andersson, vi alskar er alla....


Allt ar bra med oss ni behover inte oroa er.


bloggar nagot mera till veckan...


Pusss & Kram emily och linus

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards