Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av mly - 10 augusti 2009 19:30

Flera ska lägga upp på Facebook....

Av mly - 10 augusti 2009 10:15

Halloj!


har inte skrivit på länge, men jag har ju haft en lillsemester! Bilderna kommer sedan..


I fredags åkte vi ner till min kära familj i eskilstuna, Kom fram vid 3 tiden, strålande sol..... Satte oss ute i solen och solade, fick färg direkt! man var ju rätt blev vid ankomsten hit:)


Sedan åt vi god mat, och efter de bar de av till Sundbyholm för ett kvällsdopp i kvällsolen, super mysigt!


På lördagen fyllde min syster 18 år, vi gick in vid 9 tiden och grattade henne på sängen:) Hon fick massa fina presenter. Efter de gick jag och Isa och Linus ner på stan och köpte lite rosé till kvällen..


det var en super het dag, så v gick sedan hem och solade!


Gästerna kom vid halv 3, kul att de kom så många då man får träffa alla när man är här på besök! :)


Kvällen bjöd på att vi tog med Isa ut på korgen, men ja hade ju ingen aning om vart man skulle gå och så, men slutade med att vi gick in på ett ställe med 21 års åldersgräns och det gick bra :) isa fick visa LEG och de var väl de som var själva grejen, då hon fyllde 18 den dagen:)


Söndag då, strålande, packade in oss i bilar och mamma gjorde super god sallad och vi åkte till sundbyholm.. Där var vi hela dagen och hade skönt!


Vi brände oss lite givetvis, då var blekfisar innan!

Igår kväll tog vi massa, syskonfoton, hoppasnåt blev bra, har inte hunnit kika!


mamma vill förstora nåt av dom så de är ju kul om man ser OK ut :) haha

Sussi kom på besök under fotosessionen :) haha, vi gav vår dop present till Elvin som ska döpas när vi är i turkiet. jag fick även en ffödelsedagspresent i förskott, så sweet. Ett super gott body butter från bodyshop, sånt gillar ja:) Det var super kul att träffa dig vännen!!!!


tanken var sedan igår kväll att Linus och jag skulle gå ut å äta då vi i lördags (8/8) firade 1 års förlovningsdag. Så vid 7 tiden knallade vi ner på stan, trotts de är festival här under 1 vecka hade typ bara 1-2 ställen öppet!!!!!!! Så på grappa där vi tänkte gå var de hel smockat, dom kunde inte ta in mera folk för personalen räckte inte till... Typiskt!


Så vi handlade på spicy hit och gikc hem och dukade upp för oss i trädgården med varsitt glas vin, de var minst lika mysigt det!


Tillsammans med familjen kollade vi på gamla filmer som vi filmat genom åren, sånt är så skoj.


Idag då, har setat ute i 1 timme i hammocken i trädgården, läst tidningen och bara haft det skönt. Är lite sol, men nu börjar de visst dugga, fast de är sol=)


Grannens angora katt har legat revid mig nästan hela tiden åxå, så gosig den är. De gör att ja saknar min älskling ändå mera. Hoppas allt är bra hos farmor och farfar, Chanel!! Vi kommer hem idag....


Linus sover än, men ska gå in och kolla om man kanske ska in och göra lite frukost till han och Isa och wille.. Så åker vi efter de sedan.


ha de fint, så syns vi när vi ses =)

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards