Alla inlägg under juni 2007

Av mly - 26 juni 2007 16:07

En regning och grå tisdag :( Men men det hindrar inte oss att börja jobba på vår altan. SOm ska vara klar på måndag nästa vecka, då gatu festen börjar!! Fick idag lite hjälp av Sudden, schysst! Kommer lite bilder nedan....

Vi var just och åt mat på Big Boy, nu är man rätt mätt....

Av mly - 25 juni 2007 23:28

dagen har varit bra. har shoppat lite kläder och varit på Ikea och handlat ljus o servetter med veronica...


Just när ja skulle skirva på bloggen så lägger linus musen på Kjell o company katalogen där ja just skivat apelsin. så den var helt kjladdig. Ja hade skriivit ett JÄÄÄTTTEEE långt blogg inlägg och linus tar musen med sig in i badrummet å ska ta bort all apelsin som koim på musen. Då trycker han på alla möjliga knappar på den så allt ja skrev försvann. Vi har trådlösmus ;) så du vet mamma!


Så nu fick ja skriva om allt och orkade inte skriva lika utförlkigt men men =P det var skoj!! hejjss godnatt

Av mly - 24 juni 2007 10:41

Härligt, man vaknar upp och det är kanon väder. Men det är fortfarande kallt i luften. Här i Norrland verkar de inte finnas någon värme eller den gjorde väl sitt under student veckan:)

Ja hör Chanel busar med linus i sängen när han försöker sova. Hon biter han i fötterna och vill brotta sig in under hans täcke;) hihi tur att jag slipper väcka honom ifala*ler*


Jag har ont i ryggen från igår, när vi byggde ett trädgårdsland på framsidan och körde massa jord och grävde en hel del. Men men!


Idag fyller Gunilla åår, så vi ska dit och äta. ikväll tror ja.... Ska strax ringa Micke å¨Marina för att kolla vad vi ska ordna för de hon önskar sig får vi inte tag i förrän nästa vecka! Så¨hon får väl nån blomma idag eller nåt...


Nu ska ja springa in å bråka med dom i sovrummet =)


Puss på er

Av mly - 24 juni 2007 00:16

Hej Hoopp...

Hoppas alla haft en bra midssommmar. Det har vi. Igår var vi i Oscars stuga på Tynderö. Det var ehlt ok, kom dit vid 15.00 grillade lite osv, efter 2 drinkar kok jag på att vi inte orkade spva kvar där ute så jag slutade dricka och körde sedan hem vid 23.00 alkoholhalt 0.0000, : )
idag har kalle å veronica vart här och grillat.. det var gott !! Veronica och jag gjorde en mumsig efterrätt sedan, marrängswish medans killarna spelade wiiiiii...


Här kommer lite bilder från midsommar helgen!!


En extra stor hälsning till familjen i e-tuna för ja vet att mamma å pappa just lärt sig att kika i min blogg;) Pusss saknar er me

Av mly - 21 juni 2007 20:50

Tjo Ho...

Idag har vi haft fullt upp faktikst. I och med att man vart borta hr man ju ingen mat i kylen så fick sticka iväg och stor handla  när vi vakna. Vi åkte även till plantagen och linus mamma köpte jätte många fina blommor till osss, som vi sedan nyligen planterade på i krukor som linus köpte till mig förra veckan. Det blev jätte fint!!


Kom just in, har vart ute på gården hela familjen, jag och Chanel låg på en filt och kikade på medans Linus grävde fram ett trädgårdsland vi ska ha på framsidan av huset, ska plantera lite smått och gott.


Nu ska vi dricka lite turkiskt te som vi köpte i Turkiet, mums... Godnatt!

kraam

Av mly - 21 juni 2007 10:25

Hej Hopp!!


KOm hem igår kväll från Turkiet, skönt faktikst: ) Borta bra men hemma bäst eller vad säger man! Men har haft en kanon vecka, snitt tempratur på ca 37 grader i skuggan!


Här kommer lite bilder från vår underbara vecka....

Av mly - 17 juni 2007 16:03

Hej hej! Varmt sommar väder här i turkiet- >Kommer lite bilder sedan när vi kommer hem- Landar på arlanda på onsdag kväll!! >Vädret har vart bra hela veckan! och med det menar vi 30 grader minst i skuggan.... nu är vi lite trött på solen- så satte oss vid datorn--- imorn ska vi bada i havet igen.. jätte varmt och skönt!!

ha´re ses nästa vecka...

Av mly - 12 juni 2007 08:24

Hej! Helgen har vi haft fullt upp på. Linus fick semester och det firade vi med att grilla i lördags kväll med kalle å veronica. Sen gick vi på bio och såg ocenas thirteen tror ja den hete!! Kanon bra!!! Se värd till tusen.


På söndagen hade vi ett ganska så stort projekt på gång eller inte jag me, linus och hans pappa å linus bror micke. Jag satt med Chanel på en filt å kikade på. Det är ju så här att vi ska bygga en altan på bak sidan av garaget, så vi började med att fälla en björk som var sky hög!!! Slutade kvällen med att inviga vår nya grill : ) det gick bra.


Igår var vi och shoppade virke till altanen och även ett skit snyggt altansbord, jätte stort:)Linus köpte även till mig 3 krukor jag ska plantera blommor i och ställa där , ja fick även 2 stycken jätte fina prydnads fåglar som ska få bo på altanen. Det ska bli jätte ul och fixa i ordning där sedan. Men det ska fixas efter turkiet.


Idarg far vi!! Kl 12.11 går tåget till arlanda. Ska fixa ett profisoriskt pass åt mig sedan ska vui sova över på arlanda och klockan 07.20 går flyget till alanya....... wiiiiiiee...


Vill önska er alla trevlig vecka och vi höres igen om 8 dagar! här kommer lite bilder från helgen =)


Pussss & Kraaaaaam

Presentation

Omröstning

Känner vi varandra?
 ja
 nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards